Lidmaatschap

Ledenwerking

HaRoBa Bus vzw is een vereniging zonder winstoogmerk van met een niet commerciële kararkter. Hierdoor werken wij niet met bezoldigde personeelsleden voor de taken zoals administratie, onderhoud, restauraties en rijprestaties, maar uitsluitend met enthousiaste vrijwilligers.

Om vrijwilliger te worden bij onze vereniging HaRoBa Bus vzw, dien je toe te treden tot ons ledenbestand.

Themarit met HaRoBa vzw.
Themarit met HaRoBa vzw.
Feestbus bij HaRoBa vzw.
Feestbus bij HaRoBa vzw.
Bus 3212 met zijn trotse eigenaar.
Bus 3212 met zijn trotse eigenaar.
Huwelijksbus bij HaRoBa vzw.
Huwelijksbus bij HaRoBa vzw.
Bus 3212 op uitstap.
Bus 3212 op uitstap.
HaRoBa op visite in Brussel.
HaRoBa op visite in Brussel.

Lid worden

Onze vereniging HaRoBa Bus vzw is steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste leden die eveneens dezelfde passie en liefde voor ons historisch mobiel erfgoed delen. Wij vertellen jou graag wat we jou te bieden hebben en welke voordelen we jou kunnen geven als lid bij onze vereniging HaRoBa Bus vzw.


Elk persoon die zich op de één of andere manier nuttig kan maken binnen de vereniging HaRoBa vzw is meer dan welkom. Je kan uiteraard ook lid worden gewoon uit sympathie! Je bent dan een steunend lid, met heel veel passie voor onze collectie youngtimerbussen. Wij staan voor beiden steeds open voor al jullie vragen en suggesties.


HaRoBa Bus vzw draait op onze enthousiaste leden. Onze vereniging organiseert als dank op regelmatige basis activiteiten. Al onze leden die hun jaarlijkse bijdrage hebben betaald aan de vereniging hebben het recht om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten voor de leden.

Voordelen als lid bij HaRoBa Bus vzw

Als lid van HaRoBa Bus vzw, ben je als eerste op de hoogte van onze activiteiten. Vaak krijg je als lid een korting bij deze activiteiten. Wij houden je ook automatisch op de hoogte van onze werking binnen de vereniging en de georganiseerde activiteiten via email. Je kan uiteraard ook alles volgen op onze "Facebook" pagina. Als je deelneemt aan georgansieerde activiteiten of andere prestaties verricht voor de vereniging ben je als lid van HaRoBa Bus vzw automatisch verzekerd door de vereniging.

Maak je hier lid

Ben je overtuigd geraakt om lid te worden van onze vereniging? Vul dan het formulier hieronder in.


Word je lid na 31 augustus dan krijg je er automatisch het daaropvolgende jaar gratis bovenop.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ik kies voor het lidmaatschap bij HaRoBa Bus vzw en betaal 20 euro.
 
 
Ik heb het privacybeleid gelezen (www.haroba.be/privacy.html) en ga hiermee akkoord. Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt in het ledenbestand van HaRoBa vzw.
 
 

Om je lidmaatschap af te ronden vragen we je om het lidgeld van € 20,00 over te schrijven op onze rekening.


IBAN BE31 7340 4547 8255

BIC KREDBEBB


Aan HaRoBa vzw

Brugsesteenweg 108 bus 3

B-8460 Oudenburg


Vergeet als mededeling het volgende niet te vermelden: "lidmaatschap + je naam".